Et recomanen "La guia d'escalada d'Arbolí"

Escrit per Super User. Posted in Recomanacions multimèdia

Guía Escalada d’Arbolí 2015.

Aquesta es una guia local amb tots els sectors d’escalada esportiva d’Arbolí.

Disposa de coordenadas GPS pels parking d'acces als sectors.

A la venta al refugi d'Arbolí.

Preu: 12€

 

 

 

 

 

 


 

 

Recomanem un llibre

Escrit per Super User. Posted in Recomanacions multimèdia

Tarragona Climbs. Escalada esportiva per Tarragona.

Guia d'escalada esportiva de la província de Tarragona que inclou les escoles de La Riba, Els Cogullons, El Penitent, Mont-ral, La Mussara, Vilanova de Prades, Siurana, Arbolí, Montsant, Margalef, Llaberia i Tivissa. Editada en tres idiomes (anglès, castellà i català) i realitzada per Pete O'Donovan i l'escalador Dani Andrada, presenta alguna de les zones més extenses (per exemple, Siurana) dividida en diferents subzones' per simplificar les explicacions sobre com arribar als diferents sectors.

Cada zona (escola) ressenyada en la guia té una introducció que dóna informació sobre el tipus d'escalada, millor època i aproximacions. Els mapes i fotografies panoràmiques donen informació general sobre com aproximar-se a la zona. Pels que tinguin GPS també faciliten les coordenades dels pàrquings (sistema WGS 84).

Recomanem un llibre - 2

Escrit per Super User. Posted in Recomanacions multimèdia

El Macizo del Mont Blanc : las 100 mejores ascensiones.

Amb la ressenya d'aquest llibre comencem la nostra col·laboració amb la llibreria Horitzons. A més a més de recomanacions, novetats, etc. els clients del refugi tindran un 5% de descompte a la llibreria.

Macizo de Mont Blanc. Las 100 mejores ascensiones se ha convertido en una obra clásica y un punto de referencia obligado para cualquiera que se plantee elegir una ascensión en este magnífico macizo. La selección realizada por el Gran Rébuffat abarca desde los recorridos más sencillos aptos para principiantes hasta los más difíciles, destinados para los escaladores con experiencia.