Recomanem un llibre

Escrit per Super User. Posted in Recomanacions multimèdia

Tarragona Climbs. Escalada esportiva per Tarragona.

Guia d'escalada esportiva de la província de Tarragona que inclou les escoles de La Riba, Els Cogullons, El Penitent, Mont-ral, La Mussara, Vilanova de Prades, Siurana, Arbolí, Montsant, Margalef, Llaberia i Tivissa. Editada en tres idiomes (anglès, castellà i català) i realitzada per Pete O'Donovan i l'escalador Dani Andrada, presenta alguna de les zones més extenses (per exemple, Siurana) dividida en diferents subzones' per simplificar les explicacions sobre com arribar als diferents sectors.

Cada zona (escola) ressenyada en la guia té una introducció que dóna informació sobre el tipus d'escalada, millor època i aproximacions. Els mapes i fotografies panoràmiques donen informació general sobre com aproximar-se a la zona. Pels que tinguin GPS també faciliten les coordenades dels pàrquings (sistema WGS 84).

 La informació sobre els sectors, orientació, temps d'aproximació, dificultat i inclinació de la paret s'assenyala amb un pictograma. La majoria de les vies estan dibuixades en les ressenyes sobre fotografia i s'han usat línies de diferents colors. Les vies estan llistades en taules que mostren el nombre (tal com apareix en la topo), nom, longitud en metres i dificultat (graduació francesa). Inclou informació sobre connexions i combinacions de vies i un requadre per marcar les vies encadenades.

En definitiva, una completa guia editada a tot color, que es tornarà imprescindible pels qui vulguin escalar a Tarragona.
Recomanació de la Llibreria Horitzons i recordeu que tots els clients del Refugi Arbolí teniu descompte a la llibreria presentant el pagament de la estància o be si sou de fora i no podeu venir, escanejeu el mateix i ho envieu per email i podeu escollir el llibre a la nostra botiga on line i us enviem el llibre a casa vostre.