Avís legal

Escrit per Super User. Posted in Uncategorised

AVÍS

El present lloc web actua sota el domini refugiarboli.cat a Internet, i és de la nostra propietat. 

Tots els continguts d'aquest lloc web, inclosos imatges, sons, textos, arxius, logotips, marques, disseny o qualsevol altre element de creació pròpia, estan sota llicència
Creative Commons . Copiar, distribuir y comunicar públicamente l'obra, sense fins comercials, sense obres derivades i reconeixement de l'autor i la llicència, excepte en els casos que s'indiqui una altre tipus de llicenciament.

Si és propietat de tercers, aquests n'hauran autoritzat l'ús al Refugi d'Arbolí i/o al Centre d'Interpretació d'Escalda, específicament o n'hauran autoritzat el seu ús de forma general.

El codi font de la plataforma Joomla està sota una llicència GNU General Public License (GNU/GPL). En cas que es facin servir mòduls, complements o themes que siguin propietat de tercers, s'especificarà esplícitament seguint els requeriments d'aquests. El theme que s'està fent servir actualment és l'adaptació d'una creació de Yootheme.

En cas que hi hagin continguts que s'estiguin utilitzant i que no es tinguin els drets per fer-ho, demanem ens ho comuniquin per correu electrònic a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. i procedirem a la seva retirada. Així mateix, en cas que es produís qualsevol mena de vulneració de la legalitat vigent o de les Condicions de Servei de la pagina web, us agrairem que ens ho feu saber per tal que procedim a comprovar les vostres raons i a modificar o retirar, si escau, els continguts inadequats.

ALTRES CONDICIONS

  • Els continguts oferts en el lloc web poden contenir dades no actualitzades o errònies, en conseqüència són merament informatius i no tenen efectes vinculants pel Refugi d'Arbolí.
  • El Refugi d'Arbolí es reserva el dret de modificar sense avís previ els continguts del lloc web, així com els termes i les condicions d'aquest avís.
  • El Refugi d'Arbolí no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'interferències o avaries de connectivitat, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.
  • El Refugi d'Arbolí no és fa responsable dels continguts de les pàgines o de sistemes de tercers connectats amb el seu domini a través d'enllaços.
  • En cas que el Refugi d'Arbolí sol·liciti dades personals als usuaris, aquestes es tractaran d'acord amb el principi de protecció de dades personals establert per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). El present advertiment és regeix per la legislació espanyola. Qualsevol conflicte que pogués sorgir de la interpretació de les condicions establertes en el present advertiment serà sotmès als tribunals adients.
  • La utilització del present lloc web, implica l'adquisició de la condició d'usuari, i en conseqüència l'acceptació i respecte de les condicions establerts en aquest advertiment.

SOBRE LES IMATGES

Moltes de les fotografies pertanyen a la web de l'Ajuntament d'Arbolí o de muntanyescostadurada.cat.