Què fem?

Escrit per Super User. Posted in Presentació

Des del Refugi d’Arbolí, i juntament amb el centre d’Interpretació de l’escalada, situat en el mateix edifici, volem ser un element de divulgació de l’escalada i de suport als escaladors, esportistes enamorats de la natura, visitants i veïns.

Per això organitzem exposicions fotogràfiques, xerrades, projeccions audivisuals, i qualsevol activitat que ens pugueu propossar orientada a donar a coneixer l’entorn natural i social d’Arbolí i la serra del Montsant. Clica aquí per a consultar la nostra agenda, i si no trobes el que t’interessa, fes-nos una proposta!.

Es realitzen activitats orientades a les escoles i esplais que permetin als nens i joves coneixer, admirar i apendre a respectar el seu entorn natural

Aquí també hi trobaràs la informació turística de la comarca, qué visitar, on dormir o menjar, i informació de festes i actes culturals.

Si el que t’agrada és la natura, i els esports, a l’exposició del Centre d’Interpretació de l’Escalada hi trobaràs els mapes de zones d’escalada i el nivell de dificultat de cada zona, mapes, guies i l’assessorament necessari i l’espai per a preparar els nous reptes que et propossis. També podràs contactar amb guies locals titulats en esports d’aventura (escalada, barranquisme…). Llogar o comprar material a la petita botiga.

Quan el dia s’acabi i necessitis descansar, en el refugi trobaràs tot el que necessites, dutxa, rentadora, servei de bar per a sopar i esmorzar i per supossat llits on dormir.

Com som?

Som uns enamorats de la natura, la muntanya i els esports que ens permeten gaudir-ne, descobrir-les i conèixer-les millor. Esperem poder col·laborar en per que gaudiu al màxim de la vostre estada a la zona.